START - NYHETER - TJÄNSTER - PRODUKTER - UTBILDNINGAR - K9 - KARRIÄR - KONTAKT
Träning - Utbildningsprogram - Kommande kurser - Föreläsningar


Utbildningar

Branwynn har omfattande erfarenhet av utbildningar inom säkerhet, counter terror och counter IED. Vi utför allt från kortkurser för små grupper till omfattande tränings och utbildningsprogram. Bland våra kunder finns både privata och offentliga organisationer.

Vi arbetar i nära dialog med våra kunder för att avgöra utbildningsbehoven och utarbeta det mest dynamiska och kostnadseffektiva utbildningsprogrammet.

Våra träningsprogram är modulbaserade, och kan kombineras och byggas på utifrån kundens behov. Varje modul ger kursdeltagaren en bred kunskapsbas att stå på.

Vi ser det som vår uppgift att utrusta varje kursdeltagare med den sakkunskap och expertis som behövs för att fortsätta att utvecklas som person och teammedlem och kunna hantera kommande arbetsuppgifter på bästa sätt.

Våra kunniga instruktörer har mångårig taktisk och operativ erfarenhet, men har även utmärkt sig som instruktörer. Alla våra utbildningar är baserade på EDIP (Explanation, Demonstration, Instruction and Practice) metodologi, och är designade att involvera och entusiasmera deltagarna under hela lärprocessen.


I menyn hittar du några exempel på utbildningar och utbildningsprogram Branwynn erbjuder. Kontakta oss för att skräddarsy ett utbildningsprogram för Era behov.

Våra utbildningar-verklighetsförankrade, dynamiska och interaktiva.


Home - Contact - Site Map - Terms of use - Privacy Policy - Pictures Homeland Security